Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ μένει την Τετάρτη η Αθήνα.
Σε 24ωρη απεργία στα λεωφορεία και τρόλεϊ αύριο αποφάσισε να προχωρήσει το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ.
Το σωματείο θα οργανώσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΑ ζητώντας να μην παραταθεί η σύμβαση του οργανισμού με τα ΚΤΕΛ για ένα ακόμα έτος.
Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη σύμβαση με τα ΚΤΕΛ.


![Beta Securities: Σε φάση επέκτασης οι ελληνικές τράπεζες – Τι σηματοδοτεί το 2026 [Πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_banks_2025-1024x600-1-1-1-1.jpg)
![e-ΕΦΚΑ: Πώς θα παραμείνουν ασφαλιστικά «καλυμμένοι» οι αγρότες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2024/12/ot_agrotis_sitari.png)




































