Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας.

Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν ανανεωτικές κινήσεις στο σύστημα ΒΟΝΕ φαίνεται πως μαγνήτισαν κάποια κερδοσκοπικά κεφάλαια.

Και μάλιστα, η προεξόφληση ήταν τόσο ισχυρή που η τιμή του κατέγραψε σχεδόν 70% αύξηση σε λίγες ημέρες, με υψηλό την περιοχή του 12 στο πέμπτο δεκαδικό, ενώ η μεταβλητότητα παραμένει αχαλίνωτη και η επιβεβαίωση αυτού ήρθε με διόρθωση -20%.

Αναγνωρίζοντας ότι το εν λόγω κρυπτονόμισμα (όπως και τα περισσότερα, εξάλλου) κινείται αποκλειστικά με δυναμικές hype, μεταφράζουμε το ανοδικό ξέσπασμα και τη μετέπειτα επιβεβαίωση στα 95 του έκτου δεκαδικού ως σήμα αγοράς, με στόχο τα 18 του πέμπτου. Η κοντινή στήριξη φαίνεται στα 87 του έκτου και έξοδος κάτω από τα 73 του έκτου σε 4ωρη παραμονή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News