Σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της στην Intrakat βρίσκεται η Intracom Holdings, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα. Αυτό αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις των δύο εταιρειών απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στην παραπάνω εξέλιξη αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Intracom Holdings, Σωκράτης Κόκκαλης, κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε χθες, όπου και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Ομίλου για το 2021.

Ύφεση

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια οικονομία και ανέλυσε την επενδυτική στρατηγική της εταιρείας σε αυτό το πλαίσιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η παγκόσμια οικονομία είναι σε ύφεση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πότε θα ομαλοποιηθεί, ούτε για τις συνθήκες της επόμενης ημέρας», τονίζοντας ότι η εταιρεία θα προσανατολισθεί σε τομείς «πέραν αυτών που επιχειρούσαμε έως τώρα, κατανοώντας πρώτα τις εξελίξεις, ώστε να τοποθετηθούμε έξυπνα σε αυτούς που θα έχουν τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και αποδόσεων».

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας να συγκληθεί στις 21/7/2022 Εκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφασιστεί επιστροφή στους μετόχους €0,12 ανά μετοχή μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσόν των €10.032.000. Επεσήμανε επιπλέον την πρόθεση της εταιρείας να ακολουθήσει στη συνέχεια σταθερή μερισματική πολιτική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις