«Το ρίσκο των εκλογών πηγαίνει πλέον ακόμη πιο μακριά, όπως ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός. Θα έχουμε εκλογές όταν θα πρέπει να έχουμε, σύμφωνα με το Σύνταγμα. Ο πολιτικός κύκλος είναι για εμάς σημαντικός, αλλά πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τη δουλειά, σε πολύ δύσκολους καιρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης με τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς πόρους, τονίζοντας ότι δάνεια συνολικής αξίας άνω των 2,5 δις έχουν ήδη προεγκριθεί από τις ελληνικές τράπεζες για επενδυτικά projects.

Το Ταμείο Ανάκαμψης μπορεί να δουλέψει μόνο αν προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και τώρα πια αυτό γίνεται, διεμήνυσε ο κ. Σκυλακάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στην παράμετρο της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα: «Πάντα υπήρχε πρόβλημα, αλλά κανείς δεν είχε προσφέρει κίνητρα στη διοίκηση για να δουλέψει. Τώρα τα προσφέρουμε, με μπόνους παραγωγικότητας σε κρίσιμους τομείς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Χατζηδάκης: Στην Ουάσιγκτον για την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας
Οικονομία |

Στην Ουάσιγκτον ο Χατζηδάκης για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής, Γιώργος Χριστόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ, Δημήτρης Τσάκωνας