Την εκλογή του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε η γενική συνέλευση των μετόχων της Ιntrakat. H θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι πενταετής,  από την 15η Ιουλίου του 2022 έως και την 14η Ιουλίου του 2027, η οποία παρατείνεται αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δεν μπορεί όμως να υπερβεί την εξαετία.

Διαβάστε επίσης:Intrakat: Τα δυνατά χαρτιά που οδήγησαν στην αλλαγή σελίδας

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ.

1. Τζαβέλα Φερονίκη (Νίκη)
2. Εξάρχου Αλέξανδρος
3. Παμπούκης Χάρης
4. Γιόκαρη Αντιγόνη
5. Χατζηπαναγιώτης Κωνσταντίνος
6. Βουγιούκας Νικόλαος
7. Τσοτσορός Ευστάθιος
8. Αντιβαλίδης Παναγιώτης
9. Σχίζας Αθανάσιος
Οι κ.κ. Νικόλαος Βουγιούκας, Ευστάθιος Τσοτσορός, Παναγιώτης Αντιβαλίδης και Αθανάσιος Σχίζας ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Διαβάστε επίσης: Intrakat: Η ομάδα που αναλαμβάνει την επόμενη μέρα

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης το είδος, τη θητεία, τον αριθμό των μελών της Επιτροπής Ελέγχου και την ιδιότητα αυτών. Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι η Επιτροπή Ελέγχου θα είναι επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου , αποτελούμενη από τρία μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο θα είναι ανεξάρτητα. Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου θα συμπίπτει με τη θητεία του διοικητικού συμβουλίου, θα είναι δηλαδηπενταετής, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δεν θα μπορεί όμως να υπερβεί την εξαετία.Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου θα οριστούν από διοικητικό συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίασή του.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις