H ούτως ή άλλως πτωτική μετοχή του τραπεζικού γίγαντα (NYSE:BAC) δείχνει ότι δεν έχει άλλα καύσιμα ώστε να καταφέρει να διασπάσει την αντίσταση των 33 δολαρίων. Με αφορμή τα απογοητευτικά αποτελέσματα β’ τριμήνου, χάλασε το θετικό momentum των τελευταίων ημερών που οδήγησαν την τιμή της στο άνω όριο του υφιστάμενου σχηματισμού, με τους επενδυτές να μετανιώνουν για το θετικό πρώτο μέρος της συνεδρίασης, κλείνοντας τη μετοχή στα χαμηλά ημέρας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα 33 πήραν αξία επιβεβαιώνοντας την πτωτικότητα, όπου και παρήχθη σήμα short με πολύ κοντινό στοπ ένα πειστικό κλείσιμο πάνω από τα υψηλά ημέρας πέριξ των 34 δολαρίων, με τον στόχο να στέκει στα 26,40 σε πρώτη φάση. Να σημειωθεί ότι από τις 4 μεγάλες (Citigroup, Wells Fargo και JP Morgan) η μετοχή έρχεται τρίτη σε απόδοση το τελευταίο διάστημα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μικτά αποτελέσματα, καθώς η αύξηση των εσόδων κατά 6% σε ετήσια βάση στα 22,7 δισεκ. δολάρια αντισταθμίστηκε από την κάμψη της κερδοφορίας κατά 32% στα 6,2 δισεκ. δολάρια. Το ίδρυμα ανέφερε απελευθέρωση 48 εκατ. δολαρίων για την κάλυψη μελλοντικών ζημιών, συγκρίνοντας με τα 2,2 δισεκ. δολάρια την περασμένη χρονιά, ενώ τονίζεται ότι τα αποτελέσματα στη μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ αποτελούν δείκτη για τη χάραξη πολιτικής της Fed ως προς την καμπύλη επιτοκίων και τις προσδοκώμενες πληθωριστικές πιέσεις από πλευράς πολλαπλασιαστών εισοδήματος και κατανάλωσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News