Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα κάνει ό,τι μπορεί για να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League.

Όμως, τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα θέλει μέχρι στιγμής, καθώς οι απορρίψεις πέφτουν «βροχή» .

Τελευταίο μεταγραφικό σενάριο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πορτογάλου είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία, με τη σύμφωνη γνώμη του Σιμεόνε, φαίνεται να είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Όμως, εμπόδιο σε έναν ενδεχόμενο «γάμο» των δύο πλευρών μπαίνουν οι ετήσιες απολαβές του 37χρονου. Κάτι που δείχνει διατεθειμένος να λύσει, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να δέχεται μείωση απολαβών της τάξης του 30%.


Την στιγμή αυτήν ο κάτοχος πέντε Champions League εισπράττει 435.000 ευρώ την βδομάδα, έχοντας ήδη υποστεί περικοπές 25% από τους Κόκκινους Διαβόλους εξαιτίας της μη επίτευξης στόχων την περασμένη χρονιά, όπως όλοι οι παίκτες του συλλόγου άλλωστε.

Στην Αγγλία λοιπόν αναφέρεται πως κερδίζει 31 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως  ενδεχόμενη μείωση της τάξης του 30% θα εξοικονομούσε μόνο περίπου 9,3 εκατομμύρια μεικτά, ποσό που είναι επίσης εκτός μπάτζετ για τους Ροχιμπλάνκος.

Ωστόσο, η μείωση που είναι διατεθειμένος να κάνει ο πορτογάλος σούπερ σταρ απευθύνεται και σε άλλα κλαμπ επιπέδου Champions League.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport