Στο 46,15% ανέβασε το ποσοστό της στην Ελλάκτωρ, η ολλανδική Reggeborgh, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο κείμενο της περιγράφονται τα αποτέλεσματα της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που απηύθυναν οι Ολλανδοί Επενδυτές στο 69,5% των μετόχων της εισηγμένης για την απόκτηση μετοχών έναντι 1,75 ευρώ την κάθε μία.

Διαβάστε επίσης: Ανασυγκρότηση του δ.σ. της «Ελλάκτωρ»

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημόσιας πρότασης: «Η Περίοδος Αποδοχής (όπως ορίζεται στο Πληροφοριακό Δελτίο) διήρκεσε τέσσερις εβδομάδες και δύο εργάσιμες ημέρες, εκκινώντας στις 24.06.2022 και λήγοντας στις 26.07.2022. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής 1.083 μέτοχοι αποδέχθηκαν νομίμως και εγκύρως τη Δημόσια Πρόταση (οι «Αποδεχόμενοι Μέτοχοι»), προσφέροντας συνολικά 54.404.755 Μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε 15,63% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας»

Πηγές της Reggeborgh, σημειώνουν πως με την απόκτηση των επιπλέον μετοχών επιβεβαιώνουν εμπράκτως το επενδυτικό ενδιαφέρον της στην ελληνική οικονομία, την εισηγμένη και τη διοίκηση της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις