Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ια την εξαγορά του εκπτωτικού εμπορικού κέντρου McArthurGlen στα Σπάτα βρίσκεται η Lamda Development, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης: ΕΥΔΑΠ: Συμφωνία με Lamda για ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων στο Ελληνικό

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο: «η LAMDA DEVELOPMENT S.A. σε συνέχεια δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της ιδιοκτήτριας εταιρείας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens στα Σπάτα του νομού Αττικής.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της, για την κατάληξη των σχετικών διαπραγματεύσεων».

Η Lamda Development μέσω αυτής της κίνησης στοχεύει να διευρύνει το επενδυτικό εκτόπισμα του τομέα των Malls (Lamda Malls, The Mall Athens), ο οποίος εμφανίζεται ενισχυμένος  στο α’ τρίμηνο του 2022 και αναμένεται να αυτονομηθεί μέσα στο 2023.

Yπενθυμίζεται ότι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Lamda Ellinikon Malls and Commercial Properties Holding Μονοπρόσωπη, Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Ανάπτυξης Ακινήτων» και διακριτικό τίτλο «Lamda Ellinikon Mall Holdings» ιδρύθηκε τον προηγούμενο Μάιο, με μετοχικό κεφάλαιο 234 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις