Η Sitecore ανακοίνωσε ότι έγινε η πρώτη εταιρία που πετυχαίνει πλήρη μετάβαση της βασικής της λύσης CMS, συμπεριλαμβάνοντας εξατομίκευση και εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου, σε μια σύγχρονη αρχιτεκτονική cloud, με την κυκλοφορία του Sitecore Experience Manager (XM) Cloud.

Το Sitecore XM Cloud συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος της τροφοδοσίας στιγμιαίων, παγκόσμιων ψηφιακών εμπειριών στο cloud χωρίς να θυσιάζεται η αγοραστική εμπειρία του πελάτη. Αυτή η τελευταία έκδοση του προϊόντος θα παρέχει στα brands ταχύτητα στην πραγματοποίηση εμπειριών πελατών, απλοποιώντας το σχεδιασμό και την ανάπτυξη και μηδενίζοντας την ανάγκη για αναβαθμίσεις, γεγονός που μειώνει δραματικά το κόστος ιδιοκτησίας του προϊόντος. Με το XM Cloud, οι marketers μπορούν πλέον να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να παρέχουν άμεσα ελκυστικές omnichannel εμπειρίες με ένα κορυφαίο και πάντα έτοιμο για λειτουργία CMS.

Διαβάστε ακόμα: Σε πλήρη λειτουργία το νέο τεχνολογικό hub της Sitecore στην Αθήνα

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Sitecore, οι διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της δέσμευσης μεταξύ των brands και των πελατών. Η ψηφιακή εμπειρία, αν και εκτιμάται από τους καταναλωτές, δημιουργεί στους marketers ζήτημα στην δυνατότητα επεκτασιμότητας ώστε να ανταποκριθούν στην αγοραστική ζήτηση. Το Sitecore XM Cloud παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση SaaS CMS για τα brands, ξεπερνώντας τα παγκόσμια προβλήματα επεκτασιμότητας, συμπεριλαμβανομένου και του variable traffic, υποστηρίζοντας τις multi-brands αρχιτεκτονικές και την ασφάλειας των sites.

Για τους επιχειρηματικούς χρήστες, το XM Cloud προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών εμπειριών με ακρίβεια pixel μέσω μιας εμπειρίας WYSIWIG authoring που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο οπουδήποτε με ενσωματωμένες δοκιμές και εξατομίκευση καθώς και ενοποιημένη ανάλυση επισκεψιμότητας. Για τους προγραμματιστές, το XM Cloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τεχνικές headless ανάπτυξης και θα λειτουργεί με σύγχρονα πλαίσια frontend υποστηρίζοντας όλα τα σενάρια ανάπτυξης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις