Μπορεί να είναι πολυδισεκατομμυριούχος με σχέδια να αποικίσει τον Άρη, ωστόσο ο Ίλον Μασκ έχει πολλές συνήθειες κοινές «με τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους», τις οποίες μοιράζεται μέσω των social media.

Και δεν κρύβει ότι κάποιες από αυτές θέλεις να τις αλλάξει.

Για αρχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX θέλει να ανανεώσει την καθημερινότητά του, ξεκινώντας από τη στιγμή που ξυπνάει.

Όπως γράφει το CNBC, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Full Send Podcast, ο Μασκ αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί, μόλις ανοίξει τα μάτια του είναι ελέγξει το κινητό του τηλέφωνο, αναγνωρίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι επιζήμιο για την υγεία του.

Διαβάστε επίσης – Ίλον Μασκ: Ποια είναι η Νικόλ Σάναχαν

«Έχω μια κακή συνήθεια – την οποία υποπτεύομαι ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν – να ελέγχουν αμέσως το κινητό τηλέφωνο [το πρωί]», είπε ο Μασκ στην εκπομπή. «Είναι μια τρομερή συνήθεια, στην πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης – Μασκ: Πούλησε μετοχές Tesla αξίας 6,9 δισ. δολ. για να αγοράσει το Twitter

Πρώτα γυμναστική

Ο Μασκ, ο οποίος στο παρελθόν είπε στο Auto Bild – ένα γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου – ότι περνά τα πρώτα 30 λεπτά της ημέρας ελέγχοντας email, τώρα λέει ότι θέλει να αντικαταστήσει τη συνήθεια αυτή με άσκηση.

«Πρέπει να γυμνάζομαι και να είμαι σε καλύτερη φόρμα», είπε ο Μασκ στο Full Send Podcast, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει στο εξής μόλις ξυπνά να ασκείται για τουλάχιστον 20 λεπτά, και μετά να τσεκάρει το κινητό του.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνα της IDC Research, περίπου το 80% των χρηστών smartphone ελέγχουν τα τηλέφωνά τους μέσα στα πρώτα 15 λεπτά από το ξύπνημα.

Το άγχος

Ο Μασκ, ο οποίος συνήθως πηγαίνει για ύπνο γύρω στις 3 τα ξημερώματα και είναι ξύπνιος στις 9:30 π.μ., είπε ότι η συνήθεια του smartphone γεννιέται κάπως από το άγχος. Θέλει να διασφαλίσει ότι δεν έχασε καμία έκτακτη ανάγκη της εταιρείας ενώ κοιμόταν.

«Διαχειρίζομαι το SpaceX και την Tesla, οπότε συνήθως συμβαίνει κάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας», είπε στο podcast.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ μιλά δημόσια για τι κακές του συνήθειες ή το κίνητρό του να τις περιορίσει. Στην ίδια συνέντευξη του 2014 στην Auto Bild, είπε ότι κάποτε προσπάθησε να μειώσει την πρόσληψη καφεΐνης.

«Υπήρχαν στιγμές που έπινα περίπου οκτώ [Diet Cokes] την ημέρα ή κάτι γελοίο», είπε ο Μασκ σε εκείνη τη συνέντευξη. «Νομίζω ότι αυτές τις μέρες είναι πιθανώς ένα ή δύο, οπότε δεν είναι τίποτα πολύ τρελό».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα