Προς υπογραφή βρίσκεται η απόφαση παράτασης για την υλοποίηση του 20% των σχεδίων βελτίωσης, η οποία αναμένεται να δοθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ κ. Διονύση Σταμενίτη, μετά από επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο αναφορικά με το ζήτημα της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020», αναμένεται να δοθεί η παράταση υλοποίησης.

Διαβάστε επίσης: Γεωργαντάς: Ετοιμάζονται έκτακτες ενισχύσεις και παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα

Με την προς υπογραφή απόφαση παρατείνεται για 3 μήνες η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των Γεωργικών Οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων, που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO