«Η ανακοίνωση της Gazprom σήμερα το απόγευμα ότι κλείνει και πάλι τον NorthStream 1 με ψευδή προσχήματα, αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση της αναξιοπιστίας της ως προμηθευτή. Είναι επίσης απόδειξη του κυνισμού της Ρωσίας, καθώς προτιμά να εκτοξεύει αέριο αντί να τηρεί τις συμβάσεις»

Διαβάστε επίσης – Gazprom: Σταματά τη ροή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη

Αυτό αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter o επικεφαλής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ερίκ Μαμέρ, αντιδρώντας στην απόφαση της ρωσικής εταιρείας να καθυστερήσει την επαναλειτουργία του Nord Stream 1 επικαλούμενη βλάβη στον κεντρικό στρόβιλο. Ο Nord Stream 1 είχε διακόψει τη λειτουργία του στις 31 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης και επρόκειτο να επαναλειτουργήσει αύριο Σάββατο. Ωστόσο, από την αρχή δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που εξέφραζαν ανησυχίες, ότι τελικά η Μόσχα δεν θα άνοιγε τις στρόφιγγες σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Tesla: Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck μπροστά στην άμμο, το χιόνι και τις ανακλήσεις
Διεθνή |

Άμμος, χιόνι και ανακλήσεις - Πόσο άτρωτο είναι το Cybertruck της Tesla

Για τον Ίλον Μασκ, ο μοναδικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου δημιουργούσε τεράστια προβλήματα με την κλιμάκωση της παραγωγής - Δεν είναι τυχαίο πως σχολίασε: «Σκάψαμε τον δικό μας τάφο με το Cybertruck»