Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή στη Βρετανία ενέκρινε σήμερα την ενισχυτική δόση του δισθενούς εμβολίου κατά της COVID-19 της Pfizer/BioNTech, για τα παιδιά άνω των 12 ετών και για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία (The Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) η απόφαση στηρίχθηκε σε στοιχεία μιας κλινικής έρευνας, που έδειξε ότι η ενισχυτική δόση με το ζεύγος εμβολίου Pfizer/BioNTech προκαλεί μία δυνατή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά της παραλλαγής Όμικρον, αλλά και του αρχικού στελέχους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ







![Air India: Η ένταση με το Πακιστάν αυξάνει το κόστος των πτήσεων [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/AIR-INDIA-300x300.jpg)


















![Air India: Η ένταση με το Πακιστάν αυξάνει το κόστος των πτήσεων [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/06/AIR-INDIA-scaled.jpg)







