Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπροσωπεία του κόμματος της αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, για να καταγγείλει την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του πρώην υπουργού και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, με το παράνομο λογισμικό Predator.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει να ερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σπίρτζης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για σειρά αδικημάτων μεταξύ άλλων για τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων.

Τον Νοέμβριο του 2021 το διάστημα της παρακολούθησης

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το διάστημα της παρακολούθησης τοποθετείται τον Νοέμβριο του 2021.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής κατηγορώντας την κυβέρνηση για αντιδημοκρατική εκτροπή, με αφορμή τη λίστα των μαρτύρων που κατέθεσαν τα κόμματα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα