Η Apple θα προχωρήσει σε μία αναβάθμιση λογισμικού για το iPhone 14 Pro που θα επιλύσει το πρόβλημα με την κάμερα της συσκευής που φαίνεται να εμφανίζεται κατά τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών τρίτων μερών, όπως είναι τα Snapchat και TikTok.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Bloomberg, υπάρχει και ένας «περίεργος» θόρυβος σε συσκευές καθώς φαίνεται ότι δεν λειτουργεί σωστά ο μηχανισμός οπτικής σταθεροποίησης της κάμερας.

Εκπρόσωπος της Apple απαντώντας στο δημοσίευμα ανέφερε ότι «γνωρίζουμε το πρόβλημα και η διόρθωση (λογισμικού) θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Πάντως, δεν θα είναι η πρώτη αναβάθμιση λογισμικού στην οποία έχει προβεί η Apple από το λανσάρισμα των νέων της ναυαρχίδων στις 16 Σεπτεμβρίου. Μόλις την περασμένη εβδομάδα υπήρξε η αναβάθμιση iOS 16.0.1 με την οποία λύνονταν μια σειρά από προβλήματα που εμφανίζονταν κατά την ενεργοποίηση ορισμένων συσκευών αλλά και την εμφάνιση των φωτογραφιών στο iPhone 14 Pro Max όταν έκανες ζουμ σε αυτές.

Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις iPhone 14 Pro και Pro Max είναι τα κορυφαία της σειράς που παρουσίασε φέτος η αμερικανική εταιρεία. Επιπρόσθετα, το iPhone παραμένει το σημαντικότερο προϊόν της Apple καθώς μόνο το περασμένο τρίμηνο έφεραν έσοδα ύψους 40,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή 3% αυξημένα σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία