Συνολικά 15 χρόνια λειτουργίας της συμπληρώνει φέτος η LEROY MERLIN το 2022, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακαίνισης, ανανέωσης, επισκευής και διακόσμησης κατοικίας, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω 1,5 εκατομμύρια πελάτες.

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε στην ελληνική αγορά (2007, εμπορικό πάρκο Αεροδρομίου), η LEROY MERLIN μετρά συνολικά επενδύσεις 115 εκατ. ευρώ στη χώρα, ενώ από το 2012 έχει αυξήσει τα οικονομικά της μεγέθη κατά 120%. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει επτά φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο και απασχολεί 1.300 υπαλλήλους.

Διαβάστε επίσης – ΙDEAL Holdings: Μεγάλο άλμα σε έσοδα 43% και κέρδη EBITDA 29% στο πρώτο εξάμηνο 2022

Επένδυση σε δύο νέους αποθηκευτικούς χώρους

Η εταιρεία, μέλος του Ομίλου Adeo, ανακοίνωσε μία νέα στρατηγική κίνηση που αφορά σε επένδυση σε δύο νέους αποθηκευτικούς χώρους γρήγορης διακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μια επένδυση ύψους 700.000 ευρώ που θα εξυπηρετούν τόσο την προμήθεια των καταστημάτων όσο και τις παραγγελίες e-shop.

Διαβάστε επίσης – ΔΕΗ blue – Σκλαβενίτης: Συνεργασία για 1.400 θέσεις φόρτισης σε καταστήματα

Στην Αθήνα, το νέο κέντρο διανομής 7.600 τμ. της LEROY MERLIN, που βρίσκεται στην περιοχή του Α. Ιωάννη στο Ρέντη, πρόκειται να λειτουργήσει ως το πρώτο Dark Store της εταιρείας στην Ελλάδα από τον προσεχή Δεκέμβρη, ενώ το δεύτερο κέντρο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Με τα δύο αυτά κέντρα διανομής Dark Store, η εταιρεία αναμένει να επεκτείνει σημαντικά τη δυναμική της σε επίπεδο εξυπηρέτησης, διαθέτοντας τις λύσεις της για ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις