Τη θέση της Επικεφαλής Υπηρεσιών Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης της ΕΥ Ελλάδος αναλαμβάνει η κυρία Κυριακή Κατσάνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η κυρία Κατσάνη είναι, μέχρι σήμερα, Director στο τμήμα υπηρεσιών Διασφάλισης & Ειδικών Ερευνών και Εταιρικής Συμμόρφωσης της EY Ελλάδος.

Όπως ανακοίνωσε η EY, η κα Κατσάνη διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην παροχή ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών διασφάλισης, ακεραιότητας και κανονιστικής συμμόρφωσης, ενώ έχει συμμετάσχει σε ένα ευρύ φάσμα υποχρεωτικών και ειδικών ελέγχων, ερευνών κατά της εταιρικής απάτης, εταιρικής διακυβέρνησης και υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου σε οργανισμούς υψηλού προφίλ που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε διάφορους τομείς. Είναι πιστοποιημένη ερευνητής εταιρικής απάτης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο κατά της Απάτης (CFE by ACFE).

Επιπλέον, η κυρία Κατσάνη έχει σημαντική εμπειρία σε έργα εξωτερικού ελέγχου, έχοντας δωδεκαετή εμπειρία στο ελεγκτικό τμήμα της ΕΥ. Είναι κάτοχος του διπλώματος IFRS από το ACCA, καθώς και του Μεταπτυχιακού τίτλου κατάρτισης Ελεγκτών Λογιστών (ΜΕΤΚΕΛ) από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος. Διαθέτει άδεια λογιστή Α’ τάξης, ενώ είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η κυρία Κατσάνη θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις