Η TeamViewer, πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Hyundai Motor για την ψηφιοποίηση επιχειρηματικών λειτουργιών και παραγωγικών διαδικασιών για το Κέντρο Καινοτομίας του ομίλου Hyundai Motor στη Σιγκαπούρη (HMGICS).

Πιο συγκεκριμένα, οι TeamViewer και Hyundai Motor «θα συνεργαστούν για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη ψηφιοποίησης στο smart factory του HMGICS χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Augmented Reality (AR) της TeamViewer, η οποία περιλαμβάνει δυνατότητες Mixed Reality (MR) και Artificial Intelligence (AI)».

Μικτή Πραγματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει συναρμολόγηση, συντήρηση, διαχείριση ποιότητας, logistics, projects εξυπηρέτησης πελατών και εκπαίδευση εργατικού δυναμικού. Οι δύο εταιρείες θα διεξάγουν κοινές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης (R&D) σε smart εργοστασιακές λειτουργίες που υποστηρίζουν AR, καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής και υποστήριξη AI για το μελλοντικό εργοστάσιο αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμα:  Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι ΗΠΑ, η Κίνα και το αόρατο τεχνοκρατικό «τέρας»

Συνολικά, η συνεργασία θα οδηγήσει σε αυξημένη παραγωγικότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ασφάλεια των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή παραγωγής. Για να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη για τη βιομηχανία, τα δύο μέρη θα επιδιώξουν επίσης παγκόσμιο κοινό μάρκετινγκ της τεχνολογίας smart factory και AR.

Ο κόμβος καινοτομίας του HMGICS

Σημειώνεται ότι το HMGICS, η βάση δοκιμών της κορεατικής εταιρείας και ανοιχτός κόμβος καινοτομίας, στοχεύει στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων EV, στη δημιουργία καινοτόμων συνεργασιών, στην παραγωγή προϊόντων mobility και στην ανάπτυξη της έξυπνης κατασκευαστικής πλατφόρμας του Ομίλου για να φέρει επανάσταση στην αξία της συνολικής αλυσίδας mobility.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή