Αύξηση των παραδόσεων αεροσκαφών σε 51 και των παραγγελιών σε 90 ανακοίνωσε η Boeing, καθώς η εταιρεία καταγράφει μεγάλη ζήτηση για νέα αεροσκάφη.

Οι παραδόσεις της Boeing τον περασμένο μήνα ισοφάρισαν τις 51 παραδόσεις της τον Ιούνιο, όταν ξεπέρασε το όριο των 50 αεροπλάνων για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2019.

Τον Αύγουστο, οι παραδόσεις της εταιρείας αυξήθηκαν σε 35 αεροπλάνα μετά την επανέναρξη των παραδόσεων του 787 Dreamliner μετά από 15μηνη καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης – Πρόστιμο στην Βοeing για εξαπάτηση επενδυτών

Τον περασμένο μήνα, η Boeing είχε 51 νέες παραγγελίες αεροπλάνων 737 MAX και 45 αεροπλάνων ευρείας ατράκτου, συμπεριλαμβανομένων 14 του μοντέλου 777.

Τον Σεπτέμβριο, η Boeing παρέδωσε 14 αεροπλάνα ευρείας ατράκτου, συμπεριλαμβανομένων τριών 787-8 στην American Airlines.

Η American Airlines, όπως αναφέρει το Reuters, από τον Αύγουστο έχει λάβει τέσσερα 787 από την Boeing και όλα είναι ενταγμένα σε πλήρη υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης – Το πρώτο ανανεωμένο Dreamliner παρέδωσε η Boeing

Οι παραγγελίες υπερβαίνουν τα 4.000 αεροπλάνα

Οι εμπορικές παραγγελίες της Boeing ανέρχονται πλέον σε 4.354 αεροπλάνα. Η εταιρεία παρέδωσε 328 αεροπλάνα τους πρώτους εννέα μήνες του 2022, συμπεριλαμβανομένων 267 αεροπλάνων 737 MAX.

Η Boeing έχει λάβει προθεσμία έως τον Δεκέμβριο προκειμένου λάβει ρυθμιστική έγκριση για το MAX 10, το οποίο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα σημερινά 737 MAX που είναι σε υπηρεσία, καθώς και για μια μικρότερη παραλλαγή, το MAX 7. Εάν δεν λάβει παράταση από το Κογκρέσο, η εταιρεία θα πρέπει να πληροί τις νέες απαιτήσεις στα πιλοτήρια, κάτι που θα μπορούσε να καθυστερήσει σημαντικά την έναρξη κατασκευής των νέων αεροπλάνων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή