Η Horizon Worlds, η ναυαρχίδα της Meta για τους καταναλωτές, δεν έχει καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχεις θέσει, σύμφωνα με την Wall Street Journal , η οποία εξέτασε τα εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας.

Η Meta είχε αρχικά στόχο να φτάσει τους 500.000 μηνιαίους ενεργούς χρήστες στο Horizon Worlds μέχρι το τέλος του έτους, αλλά ο τρέχων αριθμός είναι μικρότερος από 200.000, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Επιπλέον, τα έγγραφα έδειξαν ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν επέστρεψαν στο Horizon μετά τον πρώτο μήνα στην πλατφόρμα και ο αριθμός των χρηστών μειώνεται σταθερά από την άνοιξη.

Τα ίδια έγγραφα αναφέρουν ότι μόνο το 9% των «meta-κόσμων» επισκέπτονται τουλάχιστον 50 άτομα και οι περισσότεροι δεν τους επισκέπτονται ποτέ καθόλου.

Η αναφορά έρχεται καθώς οι μετοχές της εταιρείας πέφτουν , ο αριθμός των χρηστών μειώνεται και οι διαφημιστές μειώνουν τις δαπάνες. Οι μετοχές της Meta έχουν υποχωρήσει 62% μέχρι στιγμής φέτος.

Διαβάστε επίσης – Facebook – Εισαγωγή στο metaverse με τον εικονικό κόσμο του Horizon Worlds

Η Meta μετονομάστηκε από το Facebook πέρυσι για να αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες της εταιρείας πέρα ​​από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Μαρκ Ζάκερμπεργκ ενδιαφέρθηκε συγκεκριμένα για τη δημιουργία του μετασύμπαντος, που είναι ένας εικονικός κόσμος που επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται και να παίζουν μαζί.

Ως αποτέλεσμα, η Meta δημιούργησε το Horizon Worlds, το οποίο είναι ένα δίκτυο εικονικών κόσμων όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ως avatars. Τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Horizon μέσω των ακουστικών εικονικής πραγματικότητας της Meta, Quest.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πού και πότε θα «αποκαλύψει» την στρατηγική για την ΑΙ
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πού και πότε θα «αποκαλύψει» η Apple την στρατηγική για την ΑΙ

To tech event προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Apple σε όλο τον κόσμο, όπως και της παγκόσμιας αγοράς και του τεχνολογικού κλάδου λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται εκεί