Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 9 Νοεμβρίου (στις 10πμ) καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας REDS, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας και κατόπιν της από 19 Οκτωβρίου 2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα δια ζώσης, ήτοι με φυσική παρουσία των μετόχων (ή των αντιπροσώπων τους), στα γραφεία της Εταιρίας, στην οδό Ερμού 25, στο Δήμο Κηφισιάς, οπότε οι μέτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτήν και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, σύμφωνα και με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 3 του Καταστατικού της Εταιρείας και του άρθρου 121 του Ν. 4548/2018, για να αποφασίσουν για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Διαβάστε επίσης – REDS: Επιστροφή στην κερδοφορία το πρώτο εξάμηνο

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Κατόπιν της από 13.10.2022 αίτησης, η οποία επιδόθηκε στην Εταιρεία την 14.10.2022, της μετόχου εταιρείας “ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.”, κατόχου κατά το χρόνο εκείνο 31.851.274 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστού 55,46% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, τίθενται ως θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Ανάκληση του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας – Ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

3) Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας (α. 44 Ν. 4449/2017).

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης κατά την ως άνω ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασής της, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου χωρίς νεότερη πρόσκληση σε τυχόν επαναληπτική συνεδρίαση, την 16η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00, ενώ και αυτή θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα