Παραίτηση Τρας – Μακρόν: Η Βρετανία να βρεί πολιτική σταθερότητα το συντομότερο δυνατόν

«Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πάντα λυπημένος όταν αποχωρεί ένας συνάδελφος, ιδίως μια γυναίκα συνάδελφος» δήλωσε

Παραίτηση Τρας – Μακρόν: Η Βρετανία να βρεί πολιτική σταθερότητα το συντομότερο δυνατόν

Λυπάται που βλέπει τη Λιζ Τρας να αποχωρεί από την πρωθυπουργία ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό για το Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψει στην πολιτική σταθερότητα το συντομότερο δυνατό.

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τη Λιζ Τρας μερικές φορές, ακόμη και αυτή την εβδομάδα, είχαμε μια επαγγελματική σχέση που μόλις διαμορφωνόταν», δήλωσε ο Μακρόν  καθώς έφτασε στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας

Περιέγραψε τις συναντήσεις και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με την απερχόμενη πρωθυπουργό ως «πολύ εποικοδομητικές», ενώ «σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πάντα λυπημένος όταν αποχωρεί ένας συνάδελφος, ιδίως μια γυναίκα συνάδελφος».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι «Στο πλαίσιο του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης, είναι σημαντικό για το Ηνωμένο Βασίλειο να βρει πολιτική σταθερότητα το συντομότερο δυνατό»

OT Originals

Περισσότερα από Επικαιρότητα

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο