Εκτός διαπραγμάτευσης θα τεθεί στην Wall Street την Παρασκευή η μετοχή της Twitter Inc (TWTR.N), σύμφωνα με τον ιστότοπο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης (NYSE), καθώς εκείνη την ημέρα λήγει η προθεσμία της 28ης Οκτωβρίου την οποία έχουν δώσει οι δικαστικές αρχές στον Ιλον Μασκ, προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ηδη οι τράπεζες άρχισαν να στέλνουν τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν συμφωνηθεί να δώσουν ως δάνειο για την εξαγορά της Twitter Inc. από τον Ιλον Μασκ. Πρόκειται για την τελευταία ένδειξη ότι η συμφωνία εξαγοράς βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται να κλείσει μέχρι την Παρασκευή μετά από μήνες ανατροπών.

Διαβάστε επίσης – Ιλον Μασκ: Την Παρασκευή «κλείνει» το deal με Τwitter – Τι υποσχέθηκε σε τράπεζες και επενδυτές

«Chief Twit» δηλώνει ο Μασκ

Ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επισκέφτηκε την Τετάρτη τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο και άφησε να εννοηθεί ότι είναι το αφεντικό της εταιρείας μετά την ενημέρωση του προφίλ σε “Chief Twit”.

Διαβάστε επίσης – Το αινιγματικό tweet του Μασκ στα ελληνικά

Διαψεύδει μαζικές απολύσεις

Ξεκαθάρισε ακόμη απευθυνόμενος στους υπαλλήλους της πλατφόρμας ότι δεν σκοπεύει να μειώσει το 75% του προσωπικού όταν αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, όπως δήλωσε στο Bloomberg πηγή που γνωρίζει το θέμα.

Επενδυτές ιδιωτικών κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority και άλλων, έχουν ήδη λάβει τα απαραίτητα έγγραφα για τη δέσμευση χρηματοδότησης του Μασκ, όπως ανέφερε στο Reuters.

Οι τράπεζες που δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν την εξαγορά του Twitter από τον Μασκ ολοκλήρωσαν τη σύνταξη της τελικής συμφωνίας του δανείου και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής των απαραίτητων εγγράφων, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg News.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα σημάνει και το τέλος της αγωγής που κατέθεσε το Twitter, το οποίο, μαζί με τους επενδυτές, αναμένει τώρα την ολοκλήρωση του deal με τους αρχικούς όρους των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία