Εντυπωσιακή και κινηματογραφική είσοδο  στα γραφεία της Twitter  έκανε ο δισεκατομμυριούχος ‘Ιλον Μασκ σήμερα Τετάρτη, λίγες ημέρες πριν από τη δικαστική προθεσμία για να κλείσει τη συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων για την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Μασκ μπήκε στα γραφεία κρατώντας έναν νιπτήρα, που τον χρησιμοποιήσε ως λογοπαίγνιο για την ανάρτησή του στο twitter, που συνοδεύτηκε από το βίντεο της εισόδου του.

«Μπαίνω στα κεντρικά γραφεία του Twitter – αφήστε το να περάσει!», έγραψε ο Μασκ. Η φράση «let that sink» σημαίνει αφήστε το να περάσει , με νοήμα πάρτε το απόφαση, αλλά αν τη μεταφραστεί αυτολεξεί  σημαίνει: «αφήστε αυτόν τον νεροχύτη μέσα».

Διαβάστε επίσης: Twitter: Μαζικές παραιτήσεις υπό τον φόβο εξαγοράς της πλατφόρμας από τον Μασκ

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αλλάξει τα στοιχεία του στο προφίλ του βάζοντας ως ιδιότητα «Επικεφαλής Twitter».

Κύμα φυγής

Κατά το τελευταίο τρίμηνο περίπου 530 εργαζόμενοι εγκατέλειψαν το Twitter, σχεδόν 60% περισσότεροι από όσους είχαν φύγει από την εταιρεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριμήνου. Και άλλοι 50 έχουν αποχωρήσει μόνο αυτόν τον μήνα, όσο ενισχύονται οι πιθανότητες η πλατφόρμα να περάσει στον έλεγχο του πλουσιότερου ανθρώπου στη Γη

Διαβάστε επίσης: Ιλον Μασκ: Την Παρασκευή «κλείνει» το deal με Τwitter – Τι υποσχέθηκε σε τράπεζες και επενδυτές

Σύμφωνα με το Business Insider, πάνω από 1.100 άτομα έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία από όταν ο Μασκ άρχισε να αποκτά μετοχές της, τον Ιανουάριο. Η Twitter απασχολεί περίπου 7.500 εργαζομένους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή