Ο Ίλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: «Τυφώνας» Μασκ στο Twitter

Μασκ: «Εξουσία στον λαό!»

Σύμφωνα με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, το Twitter θα αυξήσει την τιμή της συνδρομητικής υπηρεσίας του, που ονομάζεται «Twitter Blue».«Εξουσία στον λαό! Μπλε για 8 δολάρια/μήνα», έγραψε ο Μασκ.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το Twitter σχεδιάζει να προσθέσει νέα προνόμια στην υπηρεσία. Οι συνδρομητές θα βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν μεγαλύτερα βίντεο και ηχητικά αρχεία.

Θα δοθεί επίσης προτεραιότητα στις απαντήσεις, τις αναφορές και τη δυνατότητα αναζήτησης της πλατφόρμας, προνόμια που ο Μασκ ισχυρίζεται ότι είναι απαραίτητα για τη μείωση του όγκου των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία