Tην αποχώρησή του από την Twitter Inc ανακοίνωσε  ο επικεφαλής της Γαλλίας, αναρτώντας ένα tweet την Κυριακή ενόψει των επερχόμενων απολύσεων στην πλατφόρμα.

Ο Damien Viel, ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρησή του σε ξεχωριστό μήνυμα προς το Bloomberg, είχε ηγηθεί της εταιρείας στη Γαλλία για περίπου επτά χρόνια.

Ένας αριθμός εργαζομένων στο γραφείο του Παρισιού, το οποίο είχε λιγότερους από 50 υπαλλήλους πριν αναλάβει τη διοίκηση του ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ τον περασμένο μήνα, επικεντρώνονται στις σχέσεις με τους διαφημιστές.

Διαβάστε επίσης: Η αμφισβήτηση του Μασκ στον τρόπο σκέψης της διοίκησης επιχειρήσεων

Περικοπές

Ο Μασκ, ο οποίος έχει ήδη μειώσει στο μισό το εργατικό δυναμικό του Twitter με τις σαρωτικές περικοπές θέσεων εργασίας που περιλάμβαναν και μεγάλο μέρος της διοίκησης της εταιρείας, εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσθετων απολύσεων, οι οποίες ξεκινούν σήμερα. Πιθανότατα θα επικεντρωθούν στον τομέα των πωλήσεων αλλά και των συνεργασιών της επιχείρησης, όπως σημείωσαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν γνώση του θέματος.

«Τελείωσε. Υπερηφάνεια, τιμή και αποστολή ολοκληρώθηκαν», έγραψε ο Βιέλ στο Twitter.

Ο Viel αρνήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες της αποχώρησής του ή το πόσοι υπάλληλοι του Twitter παραμένουν στο Παρίσι.

Μετά από έναν αρχικό γύρο περικοπών, οπότε και καταργήθηκαν περίπου 3.700 θέσεις εργασίας στο Twitter, ο Μασκ έστειλε ένα email στους υπαλλήλους ζητώντας τους να επιλέξουν εάν θα συνεχίσουν να εργάζονται «σκληρά» ή να αποδεχτούν αποζημίωση απόλυσης.

Πολλοί εργαζόμενοι  αποχώρησαν δημιουργώντας φόβους για κινδύνους για τις λειτουργίες της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία