Αύξηση των πωλήσεων κατά 37% ή 970 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με το 2021, ανακοίνωσε η Yalco την Δευτέρα στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε μείωση των εξόδων της και διαμόρφωση του δανεισμού της στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 12,5% στον τζίρο στο λιανεμπόριο το τρίτο τρίμηνο 2022

Όσον αφορά τα προ φόρων αποτελέσματα και την συγκρισιμότητα μεταξύ του εννεαμήνου του 2022 και του 2021, η εταιρεία επισημαίνει ότι κατά το εννεάμηνο του προηγούμενου έτους υπήρξαν μη επαναλαμβανόμενα έσοδα και έξοδα, που επηρέασαν την διαμόρφωση των αποτελεσμάτων θετικά με το ποσό των 1.218 εκ. ευρώ και αφορούν:
α) Έσοδα από αναστροφή απομείωσης παγίων, αποθεμάτων και δανείων ύψους  2,505 εκατ. ευρώ
β) Έξοδα από ζημιές εκποίησης ακινήτων και λοιπών στοιχείων ύψους 1,287 εκατ. ευρώ

Διαβάστε επίσης: Elevate Greece: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη Microsoft

Τα αποτελέσματα του εννεαμήνου, λαμβάνοντας υπόψιν την επισήμανση της εταιρείας,  παρουσιάζουν βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021, οι πωλήσεις και τα προ φόρων αποτελέσματα παρουσιάζουν μικρή βελτίωση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας ανάλογη θα είναι και η εξέλιξη κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις