Η θυγατρική εταιρεία του Libra Group, Principal Media, που δραστηριοποιείται στη διανομή περιεχομένου παγκοσμίως, ανακοίνωσε στρατηγική επένδυση στην εταιρεία παραγωγής Chesler/Perlmutter Productions (C/P) με έδρα το Τορόντο

Η Chesler/Perlmutter δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και ταινιών.

Διαβάστε επίσης: Την Carl Büttner εξαγόρασε η θυγατρική της Libra Group, Lomar Shipping

Επέκταση δραστηριοτήτων

Η συγκεκριμένη επένδυση επεκτείνει τις δυνατότητες της Principal Media στην ανάπτυξη και παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων προγραμμάτων. Η συναλλαγή αξιοποιεί επίσης το δίκτυο διανομής της Principal Media, το οποίο περιλαμβάνει το Netflix και άλλες κορυφαίες πλατφόρμες, για την περαιτέρω ενίσχυση του περιεχομένου της C/P σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρέχει ακόμη πρόσβαση σε μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου που θα είναι διαθέσιμη ως μέρος του καταλόγου της Principal Media και θα συμπεριληφθεί στην επικείμενη έναρξη των καναλιών ροής (streaming) με διαφημιστική υποστήριξη.

Με έδρα το Χόλυγουντ, η Principal Media διαθέτει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στη διανομή τηλεοπτικών προγραμμάτων από ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως φαγητό, lifestyle, ντοκιμαντέρ, αθλητικά και άγρια φύση. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται κορυφαία δίκτυα και ψηφιακές πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο, όπως τα Netflix, Disney, Showtime και Discovery Channel, μεταξύ πολλών άλλων.

Διαβάστε επίσης: Ο όμιλος Libra Group εξαγόρασε το ναυπηγείο St. Johns Ship Building

Πρόσβαση στην γκάμα περιεχομένου της C/P

Σε συνέχεια της επένδυσης, η Principal Media θα έχει πρόσβαση στην τεράστια γκάμα πρωτότυπου περιεχομένου της C/P, που κυμαίνεται από ρομαντικές ταινίες με υψηλή τηλεθέαση μέχρι τη βραβευμένη δραματική σειρά θρίλερ που τα ξεκίνησε όλα, το The Hitchhiker.

Η Principal Media είναι θυγατρική του Libra Group, ιδιωτικού διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου, του οποίου οι θυγατρικές κατέχουν και διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία σε σχεδόν 60 χώρες.

Ο οικογενειακός όμιλος δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο σε έξι επιχειρηματικούς τομείς, όπως η ναυτιλία, η αεροπορία, η φιλοξενία, το real estate, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η αυξανόμενη παρουσία του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις