Αύξηση της τάξης του 10,5% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο τον Σεπτέμβριο σε ετήσια βάση, ενώ σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2022 μειώθηκε κατά 3,3%.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣTAT, σύμφωνα επίσης με τα οποία ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2021, παρουσίασε αύξηση 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022 μείωση 7,0%.

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022 παρουσίασε μείωση 0,6%.

Τέλος, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022, παρουσίασε μείωση 1,0%.

Στις 3 κύριες κατηγορίες καταστημάτων λιανικού εμπορίου, η μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στον τζίρο παρατηρείται στα καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων κατά 24,2%. Ακολουθούν τα καταστήματα τροφίμων με ποσοστό 10,9% και τα λοιπά καταστήματα 5,5%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης