Η «χημεία» που δεν ταίριαξε και τα επόμενα βήματα του Βλαστού

· Σίγουρα δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Αντίθετα, με δεδομένες τις κατά καιρούς διαρροές στον Τύπο θα λέγαμε πως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

· Φυσικά και αναφερόμαστε στην αποχώρηση του Στέφανου Βλαστού από την ΕΤΑΔ.

· Μαθαίνουμε λοιπόν πως δεν «ταίριαξε ποτέ» με τον «προϊστάμενό» του, Γρηγόρη Δημητριάδη. Είχαν, λέει, διαφορετικό στυλ και προσέγγιση των πραγμάτων.

· Εξάλλου, ο Δημητριάδης ήθελε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Υπερταμείου να αλλάξει τις διοικήσεις όλων των θυγατρικών (πλην του ΤΑΙΠΕΔ και της ΔΕΗ).

· Για όσους αναρωτιούνται για τα επόμενα βήματα του πρώην πλέον επικεφαλής της ΕΤΑΔ αυτά αναμένεται να γίνουν στον ιδιωτικό τομέα, όπου και θα αναζητήσει την τύχη του…

—————————————————————————-

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο «ένοικο» της Αίγλης Ζαππείου

· Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κατάθεση των προσφορών, τόσο μεγαλώνει και η «γκρίνια» για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης της Αίγλης Ζαππείου.

· Μάλιστα, γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης αφήνει αιχμές και υπονοούμενα για τους όρους επιλογής του υποψήφιου επενδυτή.

· Υποστηρίζει πως το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα των 35.000 ευρώ αλλά και τα απαιτούμενα ταμειακά διαθέσιμα (κάποια εκατομμύρια ευρώ) που πρέπει να διαθέτει ο ενδιαφερόμενος καθιστούν εξαιρετικά ασύμφορη τη συμμετοχή του. «Ουσιαστικά απευθύνονται σε λίγους…», σημειώνει χαρακτηριστικά.

· Πάντως κύκλοι κοντά στον διαγωνισμό επισημαίνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την εκμίσθωση του εμβληματικού χώρου, ο οποίος αποτέλεσε επί δεκαετίες σημείο αναφοράς των ανθρώπων του πνεύματος και όχι μόνο.

· Σε κάθε περίπτωση όλα θα φανούν σε περίπου δυο εβδομάδες από σήμερα, όταν και θα αποσφραγισθούν οι προσφορές.

· Κοντός ψαλμός αλληλούια…

—————————————————————————-

Η «μεταμόρφωση» του ιστορικού κέντρου και οι ήχοι των κομπρεσέρ

· Αγνώριστο λέγεται πως θα είναι το κέντρο της πρωτεύουσας σε λίγα χρόνια.

· Ο κατασκευαστικός «οργασμός» που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη δημιουργία ξενοδοχείων, γραφείων και εμπορικών καταστημάτων αναμένεται να μεταμορφώσουν την περιοχή.

· Όπως χαρακτηριστικά λένε έμποροι του κέντρου, όπου και εάν περπατήσεις ακούς ήχους από… κομπρεσέρ».

· Ο επενδυτικός «παροξυσμός» μας πληροφορούν, οφείλεται στην τουριστική έκρηξη που βιώνει η Αθήνα μετά την πανδημία.

· Λένε μάλιστα πως γνωστό ξενοδοχείο που άνοιξε πρόσφατα είναι γεμάτο μέχρι και τα μέσα της επόμενης χρονιάς!

· Μακάρι να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις. Κέρδος θα είναι για όλους…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino