Την αγορά βιομηχανικού κτιρίου στο Κρυονέρι ανακοίνωσε η Premia Poperties, με το τίμημα να ανέρχεται σε 2,1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας 5.236 τ.μ. επί οικοπέδου 6.480 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κρυονερίου 114 και είναι μισθωμένο στο σύνολό του στην Ματσούκης Γραφικές Τέχνες Α.Ε. μέχρι και το έτος 2030, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εισηγμένης ΑΕΕΑΠ.

Ο κ. Κώστας Μαρκάζος, διευθύνων σύμβουλος της  Premia Poperties δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η PREMIA προχώρησε σε μια ακόμα συναλλαγή εντός του
2022, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο βιομηχανικών ακινήτων της με την προσθήκη ενός ποιοτικού ακινήτου εισοδήματος.

Διαβάστε επίσης: Premia Properties: Αύξηση εσόδων κατά 61%

Συνεχίζουμε με συνέπεια το επενδυτικό μας πρόγραμμα, αποσκοπώντας στη βελτιστοποίηση της σύνθεσης και στη διαφοροποίηση του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της PREMIA».

Να σημειωθεί ότι μέσα στο χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως 30η Σεπτεμβρίου 2022, η Premia Properties  «εμπλούτισε» το χαροφυλάκιό της με τέσσερα νέα ακίνητα, τρεις φοιτητικές εστίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, καθώς και τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Συνολικά το χαρτοφυλάκιο του ομίλου να περιλαμβάνει 31 ακίνητα και τη συνολική αξία επενδύσεων να διαμορφώνεται σε 229 εκατ. ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία, μετά το Σεπτέμβριο 2022, ισχυροποίησε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της, ολοκληρώνοντας συναλλαγές – ορόσημα, όπως η απόκτηση των ακινήτων της Μπουτάρης και το εμπορικό κέντρο Athens Heart.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις