Στο πλαίσιο του ISEC, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου (3:00-7:15 μμ, Ξενοδοχείο Θέρμαι Σύλλα)  επιστημονικό συμπόσιο με τους διδάσκοντες του ISEC, επιστήμονες της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, τοπικούς φορείς και στελέχη της κοινωνίας των πολιτών ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Το συμπόσιο θα είναι ανοικτό για το κοινό.

18 επιστήμονες διεθνούς φήμης με εμπειρία σε θέματα διαχείρισης και αποκατάστασης του φυσικού τοπίου, της οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας συμμετέχουν ως διδάσκοντες στο Πρόγραμμα εκπαίδευσης 30 προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών από 19 πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το 1ο Διεπιστημονικό Σχολείο για την Περιβαλλοντική Κρίση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Ινστιτούτου για την Προώθηση της Έρευνας και της Εκπαίδευσης Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας (ARISTEiA-Institute for the Advancement of Research and Education in Arts, Sciences, and Technology) των ΗΠΑ, του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green