Με την συνοδεία της μητέρα του εμφανίστηκε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, σε συνάντηση με διαφημιστές στα γραφεία του Twitter, σύμφωνα με το Bloomberg.

Διαβάστε επίσης: Μασκ: Ρευστοποίησε άλλα 3,6 δισ. δολ. σε μετοχές της Tesla – Στα… κάγκελα οι επενδυτές

Το απόγευμα της ημέρας του Halloween, πραγματοποίησε συνάντηση με την Horizon Media – μια κορυφαία διαφημιστική εταιρεία που εκπροσωπεί επιχειρήσεις όπως η Burger King, η Corona και η Geico. Δύο στελέχη του διαφημιστικού τμήματος του Twitter πήγαν μαζί του, καθώς και ο φίλος του Jason Calacanis και ο μεγαλύτερος του.

Ωστόσο, εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν η μητέρα του.

Δεν είναι σαφές γιατί η μητέρα του Mασκ πήγε στη συνάντηση.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, πήγαν μαζί σε ένα πάρτι μασκέ που διοργάνωσε η Heidi Klum.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνοδεύει το γιο της σε κάποιο δημόσια εκδήλωση, αλλά πρόκειται για την μοναδική φορά που παρευρίσκεται μαζί του σε επαγγελματικό ραντεβού.

Διαβάστε επίσης: Ιλον Μασκ: Γιατί δεν πληρώνει το ενοίκιο για τα γραφεία του Twitter

Υπόθεση Τραμπ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Horizon Media Bill Koenigsberg είπε στον Musk ότι κάποιοι από τους πελάτες του είχαν ακούσει για τη συνάντηση με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο και τον ρώτησε αν θα επαναφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στην πλατφόρμα.

Ο Μασκ απάντησε ότι πολλοί άνθρωποι του έκαναν την ίδια ερώτηση, πριν βγάλει το iPhone του και συνθέσει ένα tweet κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που κάποιος με ρωτούσε αν ο Τραμπ θα επιστρέψει στην πλατφόρμα, το Twitter θα έκοβε χρήματα!», έγραψε ο Μασκ.

«Απολύθηκε γιατί δεν του άρεσε το αστείο»

Ο Μασκ  πριν προβεί στην ανάρτηση ρώτησε όσους ήταν παρόντες στη συνάντηση αν τους άρεσε το αστείο του. Ένα στέλεχος του Twitter ήταν αντίθετο με το tweet, αλλά ο Musk γέλασε και το ανέβασε ούτως ή άλλως. Το στέλεχος απολύθηκε αργότερα εκείνη την εβδομάδα, ανέφερε το Bloomberg.

Το Twitter και η Horizon Media δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γαλλία: Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου
Διεθνή |

Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στο Παρίσι

Στόχος η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στις γαλλικές εταιρείες από τους νέους αυστηρούς κινεζικούς κανόνες εισαγωγής που απαιτούν την ανταλλαγή τύπων και τεχνογνωσίας παραγωγής