Δεν ξεχνάει τον Αγκουέρο η Αργεντινή…

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ο «Κουν» θα βρίσκεται στην αποστολή της «Αλμπισελέστε» για τον σπουδαίο τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Γαλλία  καθώς οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας πήραν ειδική άδεια και έτσι ο άλλοτε επιθετικός των μεταξύ άλλων  Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι θα κάθεται στον πάγκο την Κυριακή.

Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν στην τελευταία του προσπάθεια να πετύχει το όνειρο του και να οδηγήσει την χώρα του στην κορυφή του κόσμου θα έχει δίπλα του και πάλι έναν πολύ καλό του φίλο ενώ μάλιστα όπως υποστηρίζει ο Τύπος της Αργεντινής  ο Αγκουέρο θα είναι και στο ίδιο δωμάτιο με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αγουέρο να θυμίσουμε έδωσε τέλος πρόωρα στην σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα λόγω προβλήματος με την καρδιά του.

Εκτός του Αγουέρο στο Κατάρ έχουν προσκληθεί και άλλοι παίκτες, όπως οι Λο Σέλσο, Κορέα και Γκονσάλες, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα βρίσκονταν στο Κατάρ στην αποστολή της Αργεντινής ωστόσο δεν τα κατάφεραν λόγω τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι