Πενταετές συμβόλαιο με τη λοταρία του Οχάιο υπέγραψε η INTRALOT Inc., θυγατρική της INTRALOT, για την ανάπτυξη της στοιχηματικής της πλατφόρμας INTRALOT Orion.

Intralot: Αυξημένα EBITDA, σταθερά έσοδα στο 9μηνο

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTRALOT θα αξιοποιήσει τον υφιστάμενο λοταριακό εξοπλισμό και υποδομή για την εξυπηρέτηση της δραστηριότητας του αθλητικού στοιχήματος για το δίκτυο λιανικών πωλήσεων και τους παίκτες σε όλη την Πολιτεία του Οχάιο. Το έργο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023 σε 700 ήδη εγκεκριμένα σημεία πώλησης που αναμένεται να υπερβούν τα 1.000 τους επόμενους μήνες.

Η «INTRALOT, Inc.» έχει λάβει την προσωρινή άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου Καζίνο του Οχάιο για την υλοποίηση αυτού του συμβολαίου και αναμένει την έκδοση της οριστικής άδειας διάρκειας πέντε ετών λίγο μετά την 1η Ιανουαρίου 2023.

Από το 2009 η INTRALOT παρέχει το ασφαλές κεντρικό σύστημα παιγνίων της Πολιτείας του Οχάιο το οποίο διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες λοταρίας και άλλες συναφείς δραστηριότητες τόσο εντός της Πολιτείας, όσο και σε διαπολιτειακό επίπεδο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΟΛΘ Α.Ε.: Αυξημένες επιδόσεις το 2023 με ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων
Επιχειρήσεις |

Αυξημένες επιδόσεις το 2023 για τον ΟΛΘ - Σε «ΜΕΤΚΑ - ΤΕΚΑΛ» το έργο του 6ου προβλήτα

Στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, σημειώθηκε αύξηση άνω του 12% (στα € 59,8 εκατ.), ενώ στους τομείς εκμετάλλευσης χώρων και επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν αυξήσεις 18,2% και 31,3% αντίστοιχα