
Φορτσάρει στον κλάδο των οικιστικών προϊόντων η Premia Properties, ανεβάζοντας σε τέσσερις τις φοιτητικές εστίες που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της.
Συγκεκριμένα, η εισηγμένη ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση ενός αυτοτελούς ακινήτου του οποίου οι υπέρ του ισογείου όροφοι θα λειτουργήσουν ως φοιτητική εστία, ενώ το ισόγειο του ακινήτου θα λειτουργήσει ως εμπορικό κατάστημα. Οι σχετικές εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2023.
Premia: Αγορά βιομηχανικού κτιρίου στο Κρυονέρι – Στα 2,1 εκατ. ευρώ το τίμημα
Το ακίνητο, συνολικού εμβαδού 5.250 τ.μ., βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης, και θα περιλαμβάνει 105 επιπλωμένα διαμερίσματα επιφάνειας από 22 τ.μ. μέχρι 53 τ.μ., ισόγειο κατάστημα επιφάνειας 720 τ.μ., και υπόγειο χώρο στάθμευσης επιφανείας 1.050 τ.μ.
Τα σταθεροποιημένα συνολικά ετήσια μισθωτικά έσοδα από το οικιστικό τμήμα προβλέπεται να ανέλθουν σε 300 χιλ. ευρώ με υπογεγραμμένη 20ετή μίσθωση με την εταιρεία Hamlet, η οποία ήδη διαχειρίζεται τρεις φοιτητικές εστίες ιδιοκτησίας της Premia Properties και συνολικής δυναμικότητας 153 δωματίων στην Αθήνα, την Πάτρα, και την Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται και πρόσθετο μισθωτικό εισόδημα από την εκμετάλλευση του μη οικιστικού τμήματος του κτιρίου.
Αγορά ακινήτων: Οι επενδύσεις σε γκαρσονιέρες «τρεντάρουν» στην κτηματαγορά
Με την ενεργοποίηση της ως άνω συμφωνίας, η Premia Properties θα διαθέτει πλέον 316 εξυπηρετούμενα διαμερίσματα συνεχίζοντας να επενδύει με συνέπεια σε ποιοτικά ακίνητα στον τομέα των εξυπηρετούμενων οικιστικών ακινήτων με ισχυρούς εταιρικούς μισθωτές και μακροχρόνιες μισθώσεις.
Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι που η PREMIA PROPERTIES προχώρησε στην δεύτερη συναλλαγή εντός του 2022 στον κλάδο των εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων. Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη και λειτουργία στην Ελλάδα φοιτητικών κατοικιών αντάξιων με αυτές που λειτουργούν με επιτυχία σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στέγασης στους φοιτητές της χώρας».


Latest News

Αυξημένος τζίρος στα 370,4 εκατ. ευρώ το 2024 για τα Πλαστικά Θράκης
Προτεινόμενο συνολικό μέρισμα απο τα Πλαστικά Θράκης 0,23 ευρώ ανα μετοχή

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Καθαρά κέρδη 57,4 εκατ. ευρώ το 2024, επιστροφή 174 εκατ. στους μετόχους
Τα Βασικά Οικονομικά Μεγέθη του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη χρήση του 2024

ΓΣΕΒΕΕ: Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δεν χρειάζονται προσωρινά επιδόματα αλλά προσιτές τιμές ενέργειας
Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί την Πολιτεία να υιοθετήσει πολιτικές που θα μειώσουν το κόστος ενέργειας

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος