Συνολικά 1,170 δισεκατομμύρια ευρώ κοστίζει η πιο ακριβή ενδεκάδα στον κόσμο, μετά την αύξηση που παρατηρήθηκε στις αξίες των παικτών από την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, καταγράφηκε η επιστροφή του Κιλιάν Μπαπέ (Γαλλία/Παρί Σεν Ζερμέν) στην κορυφή με αξία 180 εκατομμύρια ευρώ, μπροστά από τον Έρλινγκ Χάαλαντ (Νορβηγία/Μάντσεστερ Σίτι/170 εκατομμύρια), ο οποίος δεν είχε δράση τον τελευταίο μήνα, καθώς η Νορβηγία δεν προκρίθηκε στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Αυτή είναι η ομάδα με τους περισσότερους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Οι υπόλοιποι «θησαυροί»

Στους επιθετικούς βρίσκονται μαζί επίσης, ο Μπουκάγιο Σάκα (Αγγλία/Άρσεναλ), οποίος έφτασε τα 100 εκατομμύρια μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και ο Βινίσιους (Βραζιλία/Ρεάλ Μαδρίτης) με 120 εκατομμύρια.

Η θέση του τερματοφύλακα παραμένει στον Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο/Ρεάλ Μαδρίτης) με αξία στα 60 εκατομμύρια. Η άμυνα αποτελείται από τρεις κεντρικούς οπισθοφύλακες: Ματίς ντε Λιχτ (Ολλανδία/Μπάγερν/70 εκατομμύρια), Ρούμπεν Ντίας (Πορτογαλία/Μάντσεστερ Σίτι/75 εκατομμύρια) και Γιόσκο Γκβάρντιολ (Κροατία/Λειψία/75 εκατομμύρια). Ο Κροάτης έκανε «άλμα» 15 εκατομμυρίων μετά τη συμμετοχή του με την Κροατία στο Μουντιάλ.

Η μαγική 11άδα

Στη συνέχεια, στη μεσαία γραμμή υπάρχουν τρεις νεαροί που έχουν μια ολόκληρη καριέρα μπροστά τους: ο Πέδρι (Ισπανία/Μπαρτσελόνα/100 εκατομμύρια), ο Τζουντ Μπέλιγχαμ (Αγγλία/Ντόρτμουντ/110 εκατομμύρια) και ο Φιλ Φόντεν (Αγγλία/Μάντσεστερ Σίτι/110 εκατομμύρια).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι