Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλάει για το χρηματικό ποσό που διατέθηκε τις ημέρες των εορτών για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και διευκρινίζει ότι πολιτική είναι οι μειώσεις φόρων και η αύξηση δαπανών μέσω και της επιδοματικής πολιτικής για την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών.

Μιλάει επίσης για τη διαχείριση του ταμείου και την κατάσταση που είχε επέλθει από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως επίσης και για τις στιγμές που δυσκόλεψαν την υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης, αλλά αντίστοιχα και για τη στιγμή που χαρακτηρίστηκε ιστορική για την Ελλάδα.

Τέλος, αναφέρεται στη σύγκρουση εκπροσώπων των τραπεζών και κυβέρνησης με επίκεντρο το ζήτημα της ελάφρυνσης των δανειοληπτών λόγω της άρνησης των τραπεζών για ανάληψη ευθύνης, παρά την πολύχρονη στήριξη από τον κρατικό προϋπολογισμό που συνέβαλε στην υψηλή κερδοφορία τους.


To podcast Βαβέλ από τον Οικονομικό Ταχυδρόμο είναι μία παραγωγή της Alter Ego Media.

Στείλτε μας τις δικές σας ερωτήσεις στο vavelpodcast@ot.gr.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΒΑΒΕΛ στο Spotify , Apple Podcasts και Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News