Την διάθεση 25.000 ηλεκτρικών οχημάτων ως το 2025, προς ενοικίαση στους οδηγούς της εταιρείας Uber στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ανακοίνωσε την Τρίτη η Hertz.
Η έναρξη της συμφωνίας ενοικίασης, η οποία θα περιλαμβάνει μοντέλα από την Tesla και την Polestar , θα ξεκινήσει αυτό τον μήνα στο Λονδίνο, όπου η Hertz θα διαθέσει τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στην Uber.
 Το πρόγραμμα θα επεκταθεί επίσης και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συμπεριλαμβανομένου του Παρισιού και του Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια του 2023.
 Η Uber είπε ότι τα μοντέλα που προσφέρονται θα περιλαμβάνουν το Tesla Model 3 και το Polestar 2 και ότι η τιμολόγηση θα επιβεβαιωθεί μόλις κυκλοφορήσουν οι ενοικιάσεις στο Λονδίνο.
 Ωστόσο, η εταιρεία πρόσθεσε ότι η τιμολόγηση «θα είναι ανταγωνιστική με άλλες ενοικιάσεις που προσφέρονται επί του παρόντος μέσω συνεργατών της Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο» και θα περιλαμβάνει ασφάλιση και συντήρηση, ενώ οι οδηγοί θα επωφεληθούν στο Λονδίνο από το να μην χρειάζεται να πληρώσουν τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης ή ζώνης εκπομπών.

Φουλ της ηλεκτροκίνησης

Τον Απρίλιο η Hertz ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αγοράσει έως και 65.000 ηλεκτρικά οχήματα  σε διάστημα πέντε ετών, από τη σουηδική εταιρεία Polestar.

Να θυμίσουμε ότι η Hertz στα τέλη του 2021, μόλις 18 μήνες μετά το σχέδιο αναδιάρθρωσης της, είχε ανακοινώσει την απόφασή της για αγορά 100.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την Tesla, κυρίως το Model 3 σε μια προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα στόλο από οχήματα μηδενικών εκπομπών.

Τον Μάρτιο, η εταιρεία πρόσθεσε το μεσαίο SUV Model Y της Tesla στον στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green