To Twitter ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα τιμολογήσει τη συνδρομή Blue για Android στα 11 δολάρια το μήνα – το ίδιο με τους συνδρομητές iOS – ενώ θα προσφέρει ένα φθηνότερο ετήσιο πρόγραμμα για τους χρήστες του διαδικτύου σε σύγκριση με τις μηνιαίες χρεώσεις.

Το μπλε σημάδι επιλογής – που προηγουμένως ήταν δωρεάν για επαληθευμένους λογαριασμούς πολιτικών, διάσημων προσωπικοτήτων, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων – θα είναι πλέον ανοιχτό σε όποιον είναι διατεθειμένος να πληρώσει, σύμφωνα με το Reuters.

Twitter: Πάνω από 500 διαφημιζόμενοι εγκατέλειψαν την πλατφόρμα από όταν πέρασε στον Ίλον Μασκ

Φθηνότερη η ετήσια συνδρομή

Το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής στο Blue, διαθέσιμο μόνο στον ιστότοπο, θα έχει τιμή 84 δολάρια.

Η έκπτωση για τους χρήστες του διαδικτύου είναι διαθέσιμη σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, ανέφερε το Twitter.

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, ο Μασκ δήλωσε ότι το βασικό μπλε τικ του Twitter θα έχει το μισό αριθμό διαφημίσεων.

Μείωση εσόδων

Τα ημερήσια έσοδα της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης στις 17 Ιανουαρίου ήταν 40% χαμηλότερα από την ίδια ημέρα πριν από ένα χρόνο.

Η πτώση των εσόδων της εταιρείας αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το τεχνολογικό ενημερωτικό δελτίο Platformer την Τρίτη.

Αποχωρούν διαφημιζόμενοι

Ξεπερνούν τους 500 οι μέχρι πρότινος διαφημιζόμενοι στο Twitter που εγκατέλειψαν την πλατφόρμα μετά την εξαγορά της από τον Ίλον Μασκ.

Αυτό ανέφερε την Τετάρτη ο τεχνολογικός ενημερωτικός ιστότοπος The Information, επικαλούμενος άτομο που γνωρίζει τις διαφημιστικές δραστηριότητες του Twitter.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία