Το Bubble Tea απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, ειδικά τα χρόνια της πανδημίας ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετικό emoji από το 2020. Το τσάι με φυσαλίδες, γνωστό και ως τσάι μπόμπα και τσάι με μαργαριτάρι, είναι ένα μη αλκοολούχο, μη ανθρακούχο ρόφημα κρύου τσαγιού. Το όνομα προέρχεται από την εμφάνιση που μοιάζει με ζελέ των μαργαριταριών ταπιόκας που μοιάζουν με φυσαλίδες στο ποτό.

«Ικανοποιήστε τη λαχτάρα σας και φτιάξτε ένα πεντανόστιμο ποτήρι bubble tea στο σημερινό διαδραστικό Doodle, το οποίο περιλαμβάνει τον ιθαγενή Formosan Mountain Dog της Ταϊβάν καθώς και ένα πλήρωμα γνωστών χαρακτήρων Doodle!», αναφέρεται στη σελίδα του doodle.

Για να γιορτάσει το γαλακτώδες και πικάντικο ρόφημα, η Google έχει δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό doodle που επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου να δημιουργούν τα δικά τους παρασκευάσματα τσαγιού γάλακτος και να έχουν το δικό τους κατάστημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να κάνουν κλικ στο doodle και μια κινούμενη εικόνα θα αρχίσει να παίζει στην οθόνη. Στο διαδραστικό doodle, οι χρήστες του Διαδικτύου παίζουν ως ορεινός σκύλος Formosan που χειρίζεται μια βάση τσαγιού με φούσκα στη μέση ενός βροχερού δάσους.

Τα βήματα του παιχνιδιού

Η διαδικασία παρασκευής τσαγιού στο παιχνίδι είναι απλή, καθώς οι χρήστες πρέπει απλώς να γεμίσουν το φλιτζάνι με κάθε συστατικό όπως το γάλα και τις μπάλες boba, για να φτάσουν σε μια συγκεκριμένη γραμμή. Συνολικά, οι παίκτες θα πρέπει να συμπληρώσουν πέντε παραγγελίες πριν κλείσουν το κατάστημα για την ημέρα, κάθε μια σταδιακά πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Μετά την ολοκλήρωση κάθε ποτού, οι πελάτες παρατάσσουν τα καλαμάκια τους και τρυπούν το καπάκι με ικανοποιητικό τρόπο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.

Γιάννης Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»
Επιχειρήσεις |

Καλαϊτζάκης (Μασούτης): «Στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζουμε στις μειωμένες τιμές»

Στη σημασία που αποδίδει η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στις τοπικές κοινωνίες αλλά και τη προσπάθεια για καλύτερες τιμές αναφέρεται μιλώντας στον «ΟΤ», ο Marketing Director της εταιρίας