Δίχως να κάνει αποφασιστικές κινήσεις, το ελληνικό χρηματιστήριο προσπαθεί σήμερα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις 1.035 μονάδες. Ο γενικός δείκτης σημειώνει κέρδη 0,18% στις 1.035,28 μονάδες, με τον τζίρο να είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

Η νευρικότητα ενόψει του μεγάλου στόχου των 1.035 μονάδων είναι μεγάλη, ωστόσο η αγορά δείχνει να έχει τα στηρίγματα, τουλάχιστον να μην κυριαρχήσουν οι πωλητές. Έτσι το θετικό πρόσημο συντηρείται, χωρίς όμως να γίνεται κάποια κίνηση που να υποδηλώνει ότι ο στόχος μπορεί να διασπαστεί.

Το ΧΑ εμφανίζει μια υγιή στάση μετά από επτά εβδομάδες ανόδου, προσπαθώντας να κάνει τις διορθώσεις χωρίς να χάσει τα επίπεδα, σχολιάζουν οι εγχώριοι αναλυτές σήμερα. Η πιθανότητα βέβαια μιας μεγαλύτερης διόρθωσης είναι μεγάλη, δεδομένου και του διεθνούς αρνητικού κλίματος, καθώς και οι ταλαντωτές είναι σε υπεραγορασμένες περιοχές.

Σε επίπεδο τίτλων

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, ξεχωρίζει η MIG, η οποία με το +23% που καταγράφει έχει διακινήσει και 15 εκατ. τεμάχια. Επίσης ξεχωρίζει και η Aegean με το +5,59% που καταγράφει, με την πλειονότητα των τίτλων να εμφανίζει έντονη μεταβλητότητα. Θετικά επίσης κινούνται οι Autohellas, Eurobank, OTE, Jumbo, Εθνική, Τιτάν, ΔΕΗ και Πειραιώς, ενώ αρνητικά κινούνται οι Motor Oil, ΕΥΔΑΠ, Μυτιληναίος, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή, ΓΕΚ Τέρνα, Λάμδα, Βιοχάλκο, ΕΛΧΑ, Quest, Alpha Bank και Coca Cola.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών