
Στα 51.335.000 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό για την στήριξη των επιχειρήσεων στον τομέα της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, στο πλαίσιο της Δράσης 2, Μέτρου 3.4.3 του ΕΠΑλΘ 2014-2020.
Η χρηματική αποζημίωση αφορά στη στήριξη των φορέων εκμετάλλευσης του τομέα αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας για το διαφυγόν εισόδημά τους και για το πρόσθετο κόστος που προέκυψε λόγω της διατάραξης της αγοράς, η οποία προκλήθηκε από τη πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις της στην εφοδιαστική αλυσίδα των δυο κλάδων.
ΕΠΑλΘ: Αποζημιώσεις σε αλιεία και υδατοκαλλιέργεια
Η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι άμεση, βάσει της ημερομηνίας και ώρας οριστικοποίησης της υποβολής της αίτησης του δικαιούχου.
Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εκδίδονται τμηματικά οι Αποφάσεις Ένταξης ή Απόρριψης και στη συνέχεια ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Οι αιτήσεις χρηματοδότησης που τυγχάνουν θετικής αξιολόγησης και ένταξης, θεωρούνται ταυτόχρονα ότι είναι και αιτήσεις πληρωμής, επομένως δεν απαιτείται η υποβολή ξεχωριστής αίτησης πληρωμής εκ μέρους των δικαιούχων.
Η υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης, πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση apozimiosi-metro343.alieia.gr, έως και τις 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 μ.μ.


Latest News

«Ανοίγει πόρτες» το ελληνικό κρασί στο εξωτερικό- «Δεύτερη άνοιξη» για ξεχασμένες ποικιλίες
Αξιόλογη η παρουσία των ελληνικών κρασιών στην ProWein του Ντίσελντορφ, τη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο

Εκτός των αυτόχθονων φυλών τα πρόβατα και η αίγα της Κρήτης
Έχει σταματήσει η όποια προσπάθεια γενετικής βελτίωσης, λένε οι κτηνοτρόφοι

Τι προβλέπει ο Κώδικας Μετανάστευσης για τους μετακλητούς εργάτες γης
Ρυθμίσεις για τη διαδικασία μετάκλησης

Πληρωμές 24 εκατ. ευρώ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Από τις 09/03/2023 έως τις 17/03/2023 ο ΟΠΕΚΕΠΕ πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 24.014.665,53 ευρώ

Ξεκινούν αιτήσεις για τα ευρωπαϊκά βραβεία βιολογικής παραγωγής
Οι κατηγορίες των βραβείων

Πώς ωφελούνται οι ορυζοπαραγωγοί από τη γεωργία ακριβείας
Εντυπωσιακά στοιχεία για την ορυζοπαραγωγή στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης κατά την τελευταία 10ετία

Ξεκινούν έλεγχοι για υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε αγροτικά προϊόντα
Έκτακτοι έλεγχοι σε 37 προϊόντα φυτικής προέλευσης

Εγγραφή αμπελοτεμαχίων μικρής έκτασης - Τι ισχύει με την απόσταξη τσίπουρου
Οι δηλώσεις αφορούν αμπελοτεμάχια από 100 τμ έως και 1 στρέμμα

Πόσο κοστίζει η αγροτική γη – Τα ακριβά και τα φθηνά ενοίκια
Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα

«Πλήθος ερμηνειών επιδέχεται το νομοσχέδιο για τον ΕΛΓΟ Δήμητρα»
Ενστάσεις από τις κτηνοτροφικές οργανώσεις – Τι λένε