Σε τροποποίηση του οργανογράμματός της προχώρησε η Dimand, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της. Η τροποποίηση αυτή έγινε έπειτα από την παραίτηση της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία έχει τον ρόλο της γενκής διευθύντριας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Κατόπιν της παραίτησης αυτής η εταιρεία αποφάσισε την κατάργηση του τμήματος και ένταξής του στη γενική διεύθυνση Επενδύσεων και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων. Όπως επισημαίνει η εταιρεία το τμήμα facility management εντάσσεται στη γενική διεύθυνση Λειτουργικής Δραστηριότητας,

Πιο συγκεκριμένα:

«Η DIMAND AΝΩΝΥΜΗ EΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (“DIMAND”) σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ, τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, και το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα κάτωθι:

Η κ. Μαρία Ιωαννίδου, που μέχρι σήμερα ασκούσε τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Chief Business Development Officer), αποχώρησε από την εταιρεία την 08.02.2023.

Μέγα deal στα ακίνητα: Dimand – Premia αποκτούν 573 ακίνητα από την Alpha Bank

Μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της DIMAND, τροποποιείται, με ισχύ από 08.02.2023, το Οργανόγραμμα της DIMAND και ενσωματώνεται στον ισχύοντα Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας αυτής, ως εξής:

Καταργείται η Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και τα τμήματα που υπάγονταν σε αυτήν (εκτός του Facility Management) εντάσσονται στη Γενική Διεύθυνση Επενδύσεων και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων, υπό τον κ. Νικόλαο – Ιωάννη Δήμτσα. Αντιστοίχως, το τμήμα του Facility Management εντάσσεται στη Γενική Διεύθυνση Λειτουργικής Δραστηριότητας, υπό την κα Όλγα Ίτσιου».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα