Δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό διαζύγιο του από τη σύζυγο του Μελίντα, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Μπιλ Γκέιτς με τη μεγάλη φιλανθρωπική δράση βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Πόλα Χαρντ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο 60χρονος Μπιλ και η 60χρονη Πόλα αγαπούν να παίζουν τένις μαζί, γι’ αυτό και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση επέλεξαν να είναι στο Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη τον περασμένο μήνα.

Μπιλ Γκέιτς και Μελίντα: Το «χρυσό» διαζύγιο των 124 δισ. δολαρίων

Μεγάλος έρωτας

«Είναι αχώριστοι», είπε φίλος τους στη βρετανική εφημερίδα. Αποκάλυψε μάλιστα πως είναι ήδη ένα χρόνο μαζί, και τα δημοσιεύματα του Τύπου για την «μυστηριώδη» γυναίκα στη ζωή του Γκέιτς, έκαναν τον τελευταίο καιρό την παρέα τους να γελά, αφού όλοι τους ήξεραν ποια είναι ο νέος έρωτας στη ζωή του.

Η Πόλα Χαρντ δεν είναι καμιά τυχαία, για την ακρίβεια είναι η χήρα του πρώην CEO και προέδρου της Oracle Μαρκ Χαρντ, ο οποίος πέθανε το 2019 σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο. Είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του.

Ο Μαρκ Χερντ διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010 και αποχώρησε εξαιτίας ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και εντάχθηκε στην Oracle ένα μήνα αργότερα.

Η Πάολα εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος τεχνολογίας και τώρα προγραμματίζει εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες.

Κορίτσι με… προίκα

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι με τον Μπιλ Γκέιτς για τη σημαντική θέση του με τους πλουσιότερους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, αφού είναι κληρονομάς μιας περιουσίας της τάξεως των 500 εκατ. δολαρίων.

Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, αλλά όπως λέει ένας καλός τους φίλος, ο έρωτας μεταξύ τους μπορεί να άργησε μερικά χρόνια, αλλά είναι σφοδρός.

Το «χρυσό» διαζύγιο

Υπενθυμίζεται ότι η 56χρονη Μελίντα ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου από τον συνιδρυτή της Microsoft, λέγοντας ότι ο γάμος «διαλύθηκε ανεπανόρθωτα».

Οι αποκαλύψεις για ερωτικές σχέσεις του με πολλές υπαλλήλους της εταιρείας του, αλλά και οι επαφές του με τον καταδικασμένο παιδεραστή, Τζέφρι Επστάιν, τον χρηματιστή που βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το 2019, δεν άφησαν κανένα περιθώριο για επανασύνδεση για το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους πάντως εξακολουθούν να συνεργάζονται στο Bill & Melinda Gates Foundation.

Η τεράστια περιουσία του Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για την ακρίβεια είναι ο 4ος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes, σήμερα η καθαρή αξία της προσωπικής του περιουσίας ανέρχεται στα 104 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου ξεκινά όταν εγκατέλειψε τις σπουδές του Χάρβαρντ για να ιδρύσει την εταιρεία Microsoft με τον Paul Allen το 1975. Η Microsoft έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του τοπίου των προσωπικών υπολογιστών, ξεκινώντας από μια εποχή που πολύ λίγα άτομα είχαν υπολογιστή.

Το περιοδικό Forbes κατέταξε για πρώτη φορά τον Γκέιτς ως δισεκατομμυριούχο το 1987, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας Forbes, ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, από το 1995 έως το 2017. Βέβαια, επειδή ο ιδρυτής της Microsoft, έδωσε 59 δισεκατομμύρια δολάρια στο Ίδρυμα Γκέιτς, ο Τζεφ Μπέζος τον ξεπέρασε καταλαμβάνοντας την κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή