Ένα εντυπωσιακό superyacht, μήκους περίπου 72 μέτρων, κατασκεύασαν από κοινού ο ιταλικός όμιλος The Italian Sea Group και ο διάσημος σχεδιαστής Giorgio Armani. Το superyacht, το οποίο σύμφωνα με τον ιστότοπο luxurylaunches φέρεται να έχει αγοράσει Έλληνας μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων, παρουσιάστηκε σε ένα γκαλά στην έδρα του ναυπηγείου στη Marina di Carrara, στην βορειοδυτική Ιταλία.

Σούπερ γιοτ: Τα Κουφονήσια ενέπνευσαν το πρώτο «αόρατο» σκάφος [Εικόνες]

Στο σκάφος, το πρώτο από τα δύο της σειράς που θα παραδοθούν στις αρχές του 2024, ενσωματώνει τις βασικές αρχές του Giorgio Armani με στιβαρούς όγκους και απλούς εσωτερικούς χώρους. Τα γυαλισμένα μαρμάρινα δάπεδα προσθέτουν μια πινελιά λάμψης, ενώ η περιστασιακή χρήση σκούρου ξύλου δημιουργεί μια ευχάριστη αντίθεση.

Πηγή: The Italian Sea Group

«Σημείο αναφοράς»

«Ο Giorgio Armani είναι συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και εκλέπτυνσης και το στυλιστικό του όραμα έχει αυξήσει και τη δική μας στυλιστική ευαισθησία. Αυτό το νέο σκάφος προβλέπεται να αποτελέσει στυλιστικό σημείο αναφοράς, δεδομένων των αμέτρητων σχολίων που έχουμε λάβει από διάφορους παράγοντες του κλάδου. Αυτό, επομένως, επιβεβαιώνει το επιχειρηματικό μας μοντέλο, το οποίο στοχεύει στην προσαρμογή κάθε λεπτομέρειας, προκειμένου να καταστήσει κάθε έργο μας απολύτως μοναδικό, σύμφωνα με το όραμα και την επιθυμία κάθε ιδιοκτήτη», σχολίασε ο Giovanni Costantino, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της The Italian Sea Group.

Πηγή: The Italian Sea Group

Το κύριο σαλόνι περιλαμβάνει μια επίσημη τραπεζαρία, η οποία μπορεί να διαχωριστεί από τα άνετα καθίσματα για συζητήσεις μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Το επάνω κατάστρωμα διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι στο πίσω κατάστρωμα, ένα γυμναστήριο, beach club και μια αίθουσα μασάζ.

Πηγή: The Italian Sea Group

«Πάθος μου η θάλασσα και ο σχεδιασμός»

«Η θάλασσα και ο σχεδιασμός είναι δύο από τα μεγαλύτερα πάθη μου. Με αυτή τη νέα συνεργασία, έχω επεκτείνει τις ιδέες μου για την επίπλωση και τη διακόσμηση στον ναυτικό κόσμο, στον οποίο – όπως ακριβώς και στη μόδα – η αισθητική, και η λειτουργικότητα ενώνονται σε ένα φυσικό και κομψό στυλ», δήλωσε ο Giorgio Armani, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Armani. «Αυτό το εξαιρετικά συναρπαστικό έργο μου επέτρεψε να δημιουργήσω εξατομικευμένους χώρους με το Armani/Casa – όπως τα ρούχα κατά παραγγελία – με την ίδια δεξιοτεχνία που εφαρμόζεται στην επιλογή των υλικών, των λεπτομερειών και στην κατασκευή», πρόσθεσε.

Πηγή: The Italian Sea Group

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Giorgio Armani είναι ιδιοκτήτης όχι ενός αλλά δύο σπουδαίων σκαφών, το ένα εκ των οποίων είναι ένα κομψό πολεμικό πλοίο αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: The Italian Sea Group

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή