Ημερίδα για τις μελλοντικές τάσεις των χρηματικών συναλλαγών στον τουριστικό κλάδο διοργανώνει ο όμιλος MITSIS HOTELS μαζί με την VOXEL, υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ.

ΥΠΑ: Υψηλότερα του 2019 η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια τον Ιανουάριο

Η ημερίδα «Future Trends in B2B Digital Payments in Hospitality» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00-14:30, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport και θα μιλήσουν ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels Σταύρος Μήτσης.

Θα ακολουθήσουν εκπρόσωποι του τουριστικού (Tour Operators) και του τραπεζικού κλάδου, καθώς επίσης εκπρόσωποι εταιρειών πληροφορικής, θα αναλύσουν τις μελλοντικές τάσεις στις χρηματικές συναλλαγές (e-payments) στον τουριστικό κλάδο.

Επίσης, θα παρουσιαστούν συναφή θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού (e-billing, κλπ.).

Στους ομιλητές θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από εταιρείες τόσο από τον κλάδο του τουρισμού όσο και από αυτόν των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Οι δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες
Τουρισμός |

Έχετε τον νου σας - Ποιες είναι οι τουριστικές πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ευρώπης δυστυχώς συμβαδίζουν με μερικές από τις χειρότερες στατιστικές πορτοφολάδων στην ήπειρο