Πήρε παράταση η «πρεμιέρα» για τα Αστέρια Γλυφάδας

·     Υπομονή μερικούς μήνες πρέπει να κάνουν όσοι περιμένουν με ανυπομονησία να επισκεφθούν την ανανεωμένη εκδοχή των «Αστεριών Γλυφάδας».

·      Και αυτό, όπως μαθαίνουμε, γιατί η έναρξη του project μετατίθεται μερικούς μήνες πιο πίσω…

·      Πληροφορούμαστε πως το υπερπολυτελές resort της αλυσίδας One & Only θα ανοίξει τις πύλες του μετά τον Σεπτέμβριο λόγω καθυστερήσεων στο κατασκευαστικό κομμάτι.

·      Θυμίζουμε πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τα «αποκαλυπτήρια» του ultra luxury ξενοδοχειακού συγκροτήματος να γίνονται το αργότερο στις αρχές του καλοκαιριού.

·      Η επένδυση στα «Αστέρια» περιλαμβάνει τη δημιουργία 128 δωματίων, αλλά μόνο για τα 12 θα χρειάζεται να πάρει ασανσέρ ο πελάτης.

·      Επιπλέον, στην έκταση των 280 στρεμμάτων μόνο 25 στρέμματα θα δομηθούν. Σε όλα τα υπόλοιπα θα φυτευτούν 200.000 φυτά και δέντρα.

·      Τ πολυτελές θέρετρο θα απευθύνεται σε πολύ εύπορους επισκέπτες, προσφέροντας ένα προϊόν που δεν είναι ανταγωνιστικό με το υπάρχον τουριστικό προϊόν της χώρας.

·      Σημειώνουμε πως βασικός μέτοχος στο έργο είναι η Grivalia Hospitality, ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στην οικογένεια Παπαθεοχάρη.

————————————-

Το comeback της «Καλογήρου»

·      Με λίγη δόση υπερβολής θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα γνωστά brands ένδυσης και υπόδησης ζουν μια νέα belle epoque (όμορφη εποχή).

·      Οι έμποροι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την ανάκαμψη των πωλήσεων.

·      Και χτυπάνε ξύλο…μην τους ματιάσουν.

·      Δεν μπορεί, θα παρατηρήσατε ότι ύστερα από πολλά χρόνια, της ανακοινώσεις των εμπορικών συλλόγων δεν… υπήρχε ίχνος γκρίνιας για την κίνηση στις εκπτώσεις.

·      Μια από τις αλυσίδες που μαθαίνουμε πως πάει αρκετά καλά είναι και η «Καλογήρου».

·      Αυτή που πριν μερικά χρόνια βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής και χρειάστηκε να περάσει σε νέο ιδιοκτήτη για να μην καταρρεύσει (από την οικογένεια Λεμονή στον όμιλο Φάις).

·      Πηγές που γνωρίζουν λένε πως η αλυσίδα βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, με το μομέντουμ να είναι αρκετά θετικό.

·      Λέγεται μάλιστα πως αναζητούνται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης…

——————————————-

Ο κίνδυνος για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή…

·      Η αξιοπιστία χτίζεται δύσκολα, αλλά γκρεμίζεται εύκολα. Από τη μια στιγμή στην άλλη.

·      Αυτό συνέβη με τον ελληνικό σιδηρόδρομο, ο οποίος έχασε όποια αξιοπιστία είχε μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

·      Και τα όσα πρωτοφανή αποκαλύπτονται για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του…

·      Μαζί είναι σίγουρο πως χάθηκε και η εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού απέναντι στα τρένα στην Ελλάδα ως ένα ασφαλές μέσο μεταφοράς.

·      Ποιος άραγε από εδώ και στο εξής θα κόψει εισιτήριο και θα μπει σε ελληνικό τρένο ελαφρά την καρδία…

·      Για αυτό και είναι κρίσιμο να υπάρξει μια πειστική απάντηση από την πλευρά της Πολιτείας για την επόμενη μέρα του ελληνικού σιδηροδρόμου.

·      Μια μικρή αναφορά έκανε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη χθεσινή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου περί κινήσεων που έρχονται.

·       Περιμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για έναν σύγχρονο και αξιόπιστο σιδηροδρομικό δίκτυο.

·      Που θα εγγυάται τη γρήγορη και κυρίως ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού.

·      Διαφορετικά κινδυνεύει να ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας που θα το καταδικάσει σε μια μόνιμη απαξίωση…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino