«Στημένο» χαρακτήρισε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο CEO της Tesla και πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, Ίλον Μασκ.

Twitter: Πιέσεις στον Μασκ από την ΕΕ για προσλήψεις ελεγκτών περιεχομένου

Το ντοκιμαντέρ για τον γεννημένο στη Νότια Αφρική μεγιστάνα ετοιμάζει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Άλεξ Γκίμπνεϊ, μέσω της εταιρείας παραγωγής Jigsaw Productions της οποίας είναι ιδιοκτήτης.

Το ντοκιμαντέρ, που θα έχει τον τίτλο «Musk», θα είναι μία «αξιόπιστη και χωρίς ωραιοποιήσεις μελέτη» για τον πολυδισεκατομμυριούχο επιχειρηματία τεχνολογίας και διευθύνοντα σύμβουλο των Tesla, SpaceX και Twitter, όπως εξήγησε.

Τι λέει ο Μασκ, τι απαντά ο δημιουργός

Απαντώντας με ένα tweet στην είδηση, ο Μασκ έγραψε «είναι στημένο» κατηγορώντας το ακυκλοφόρητο ντοκιμαντέρ ως εσκεμμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της εικόνας του.

«Πώς μπορείς να ξέρεις;» απάντησε ο Γκίμπνεϊ.

Σε δήλωσή του, ο Γκίμπνεϊ ανέφερε: «Εργάζομαι για αυτήν την ταινία συνεχόμενα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτήν την εξαιρετική ομάδα που εργάζεται μαζί μου. Προχωράμε εμπρός!».

Η ιδρύτρια της Closer Media, μία από τις παραγωγούς του ντοκιμαντέρ, Τζανγκ Σιν, πρόσθεσε: «Τώρα είναι η στιγμή για ένα λεπτομερές πορτρέτο του Ίλον Μασκ, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της εποχής μας».

Ανάκαμψη

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Ίλον Μασκ ανέκτησε τη θέση του στην κορυφή και είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με την περιουσία του να αγγίζει τα 187,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index .

Πέρυσι, ο συνιδρυτής της Tesla έχασε για λίγο την πρώτη θέση από τον Μπερνάρ Αρνό της κολοσσού ειδών πολυτελείας LVMH, καθώς οι μετοχές της αυτοκινητοβιομηχανίας υποχώρησαν τον περασμένο χειμώνα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή